Lärare i engelska och svenska som andraspråk Ängskolan F-6

Lärare i engelska och svenska som andraspråk Ängskolan F-6

Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi.

Här på Ängskolan F-6 Utgår vår verksamhet från en helhetssyn där trygghet, arbetsglädje och respekt ses som en god förutsättning för lärande och utveckling. Vi har stora visioner om framtiden och vill att du ska ha det likaså.

Skolan ligger centralt beläget i Sundbyberg, med närhet till tvärbana, buss, tunnelbana och pendeltåg. Vi har också väldigt nära till Golfängarna som är Sundbybergs stora parkområde. Ängskolan F-6 är Sundbybergs största grundskola uppdelad i två skolbyggnader. "Viggen" där stora delar av lågstadiet har sin undervisning samt "Ängskolan" där delar av lågstadiet och hela mellanstadiet har sin hemvist. Båda byggnaderna har en gemensam skolgård med en multiarena i mitten.

Som engelska och lärare i svenska som andraspråk tillhör du mellanstadiets arbetslag. Du samverkar med pedagoger och vårdnadshavare. Du kommer att undervisa både i engelska på mellanstadiet och svenska som andraspråk på låg och mellanstadiet.

Dina arbetsuppgifter Planera, utföra och bedöma elever i engelska och svenska som andraspråk. Deltar i skolans pedagogiska utveckling.

Vi vill att du är legetimerad lärare i engelska och svenska som andraspråk för låg och mellanstadiet. Du reflekterar över din undervisning och resultaten samt anpassar så att alla elever ges möjligheten till hög måluppfyllelse. Du har höga förväntningar på eleverna och har ett inkluderande arbetssett. Du är positiv till att utveckla din undervisning till att använda digitala verktyg så att eleverna ges förutsättningar till höga resultat. Skolan har tillgång till moderna digitala verktyg.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid fr.o.m. höstterminen 2022. Tillträde omgående. Ansök senast den den 19 augusti 2022. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.