Lärare i engelska och spanska alternativ franska

Lärare i engelska och spanska alternativ franska

Här på Grönkullaskolan blickar vi framåt och söker inför läsåret 20/21 en lärare som kan undervisa i både engelska och spanska eller engelska och franska till åk 6-9. Vi är en skola på frammarch men vill bli ännu bättre med hjälp av dig. Mitt i Rissne, Sundbyberg, ligger Grönkullaskolan. Vi är en F-9 skola med ca 725 elever. I vår skola finns det riktigt bra undervisningssalar, en trevlig omgivning och en stark framtidstro. Vår skola har många utmaningar men vi tycker att våra elever förtjänar de bästa lärarna. Hos oss kan du göra skillnad! Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga lärare och medarbetare.

Kom till oss och skapa lärglädje! Hos oss på Grönkullaskolan får du en arbetsplats full av engagerade och kompetenta kollegor. Vi söker dynamiska pedagoger som är redo att utmana sig själva i det dagliga arbeten!

Vi söker dig som är utbildad lärare med behörighet i engelska och ett annat språk antingen spansak eller franska. Du är väl förankrad i dina kunskapsområden och har ett stort intresse för pedagogik. Du skapar förtroende hos eleverna och väcker deras intresse och lust att lära. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad. Vi sätter stort värde vid ditt engagemang och din pedagogiska kompetens.

Vi söker dig som är väl förankrad i dina kunskapsområden och har ett stort intresse för pedagogik. Du skapar förtroende hos eleverna och väcker deras intresse och lust att lära. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad. Vi sätter stort värde vid ditt engagemang och din pedagogiska kompetens.

Vi drivs av ett starkt engagemang för våra elever och deras kunskapsbyggande, pedagogisk utveckling och för ett hållbart brukande av naturen. En trygg och kreativ arbetsmiljö för studiero och goda resultat är vår vardag. Vi gläds åt framgångar, löser problem och utmaningar tillsammans och hjälps åt med stora och små frågor. Ingen står ensam på vår skola.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Ansök senast den 21 mars. Urval sker löpande och intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Säljare av rekryteringstjänster undanbedes.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 9 apr 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.