Lärare i SvA och Engelska på S:t Martins gymnasium

Lärare i SvA och Engelska på S:t Martins gymnasium

Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi.

Här på S:t Martins gymnasium kan du göra skillnad!

Vi vill vi skapa dom bästa förutsättningarna för varje elev att nå sina mål i livet. Vi tror att alla kan lära och mötet med eleverna utgör grunden i vad som för många är den viktigaste platsen och deras sociala trygghet, nämligen S:t Martins gymnasium.
S:t Martins gymnasium är en kommunal skola som erbjuder tre introduktionsprogram, IM-IND, IM-PREP samt IM-SPRÅK.

Vi är en skola i ständig förändring och med utmaningar i alla dess former. Hos oss har många elever ett annat modersmål än svenska. Därför är det svenska språket alltid närvarande i undervisningen. Vi arbetar inkluderande där eleverna ger och lär av varandra samt drar fördel av olikheterna. Hos oss finns en god arbetsmiljö, fina lokaler och vi arbetar aktivt för att bevara den miljön

Som lärare på St Martins gymnasium kommer du att undervisa i svenska som andraspråk och engelska på våra Introduktionsprogam.

Dina arbetsuppgifter är att ansvara för planering, genomförande samt uppföljning av undervisning och gemensamma aktiviteter tillsammans med ämnes- och arbetslagskollegor. Du kommer medverka i kartläggning av elevers kunskaper samt samarbeta med övriga ämneskollegor och studiehandledare för elevens bästa. Du är också mentor för en grupp elever.

Vi vill att du är legitimerad lärare för undervisning i svenska som andraspråk och engelska.

Det är viktigt i vår rekrytering att du precis som vi är flexibel, har god samarbetsförmåga och är fokuserad på målet att göra skolan så bra som möjligt för varje elev.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse. Ansök senast den 2 november.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi tar emot ansökningar löpande och kan komma att inleda intervjuer innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 1 dec (15 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.