Lärare åk 5

Lärare åk 5

Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi.

Här på Grönkullaskolan blickar vi framåt och söker inför höstterminen 2018 en lärare till årskurs 5. Vi är en skola på frammarsch men vill bli ännu bättre med hjälp av dig. Mitt i Rissne, Sundbyberg, ligger Grönkullaskolan. Vi är en F-9 skola med ca 725 elever. I vår skola finns det riktigt bra undervisningssalar, en trevlig omgivning och en stark framtidstro. Vår skola har många utmaningar men vi tycker att våra elever förtjänar de bästa lärarna. Hos oss kan du göra skillnad! Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga lärare och medarbetare.

Som grundskollärare kommer du bland annat att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisningen/verksamheten enligt gällande styrdokument. Du kommer att undervisa i årskurs 5 och samarbeta i arbetslag, samverka med föräldrar och vara med och utveckla vår nya skola. På Grönkullaskolan arbetar vi utifrån teamkänslan och bygger på arbetslagets styrkor för eleven och medarbetarens bästa i fokus.

Dina arbetsuppgifter kommer vara som lärare för årskurs 5 och tillsammans med kollegor planera undervisningen. Till hösten kommer vi också ha ett programeringsprojekt tillsammans med MineCraft och Office 365. Ett kollegialt lärande och en gemensam samsyn tycker vi är A och O i lärande och skolutveckling. Veckovis så möter också våra lärare elevhälsan under arbetslagstid för att ytterligare öka på vår samsyn med elevens sociala situation och kunskapsinhämtning i fokus.

Vi vill att du ska ha lärarexamen med så bred behörighet som möjligt. Vi söker dig som har ett stort hjärta för elever och deras behov, här på Grönkullaskolan har du verkligen chans att göra skillnad! Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Vi vill att du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper, är flexibel, kan samarbeta och har en helhetssyn.Du kan ta ansvar för ditt uppdrag och dina arbetsuppgifter och medverkar aktivt till utveckling av verksamheten. Du är självgående, kan fatta egna beslut och har gott omdöme i hanteringen av både små och stora frågor.

Befattningen är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde 13 augusti 2018 eller enligt överenskommelse utifrån eventuell uppsägningstid. Ansök senast den 21 juni 2018. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 8 juli (19 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.