Lärare åk 4, Lilla Alby skola i centrala Sundbyberg

Om jobbet

Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi.

Här på Lilla Alby skola har vi stora visioner om framtiden och vill att du ska ha det likaså. Vi är idag en växande F-6 skola med ca 380 elever läsåret 17/18. Vi har sedan två år tillbaka ett nytt trivsamt skolhus för att möta vårt växande behov. Skolan beräknas kunna ta emot ca 420 elever. Vår verksamhet utgår från en helhetssyn där trygghet, arbetsglädje och respekt ses som en förutsättning för lärande och utveckling. Skolan ligger centralt i Sundbyberg med närhet till tvärbana, buss, tunnelbana och pendeltåg.
Ett av våra utvecklingsområden är digitalisering. Till hösten kommer alla elever i åk 4-6 att ha en egen dator vilket ställer krav på lärarna att utveckla sin undervisning. Pedagogerna kommer under läsåret 17/18 få löpande utbildning/kollegial handledning för att lyckas med digitaliseringen.

Som lärare i åk 4-6 kommer du läsåret 17/18 undervisa i åk 4 i två klasser. Ni kommer att vara 3 lärare som utifrån ämnesbehörighet undervisar i ett par ämnen i båda klasserna. Du tillhör arbetslag 4-6.

I dina arbetsuppgifterna ingår planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen enligt gällande styrdokument. Du samverkar med pedagoger och vårdnadshavare samt är med och utvecklar Lilla Alby skola att bli det självklara valet för alla i närområdet.

Vi vill att du är legitimerad lärare för åk 4-6. Du reflekterar över din undervisning och resultaten samt anpassar så att alla elever ges möjlighet till hög måluppfyllelse. Du är positiv till att utveckla din undervisning och till att använda modern teknik så att eleverna ges förutsättningar till höga resultat. Det är en fördel om du har tidigare erfarenheten från G-Suite (GAFE/GoogleApps). Du har höga förväntningar på eleverna och har ett inkluderande arbetssätt.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 29 september 2017. Eftersom rekryteringsarbetet startar direkt, kommer intervjuer att ske löpande. Det innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Kontaktperson

Anita Lidman

08-706 81 40

anita.lidman@sundbyberg.se

Iréne Svensson

08-706 67 17

irene.svensson@sundbyberg.se
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 sept

Om företaget

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var