Lärare åk 4-6 Lilla Alby skola

Lärare åk 4-6 Lilla Alby skola

Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi.
Lilla Alby skola är en F-6 skola för ca 530 elever. Vår verksamhet utgår från en helhetssyn där trygghet, arbetsglädje och respekt ses som en god förutsättning för lärande och utveckling. Vi har stora visioner om framtiden och vill att du ska ha det likaså.

På Lilla Alby skola får du arbeta tillsammans med engagerade kollegor som vill vara med och driva skolutveckling så att Lilla Alby skola är det självklara valet för såväl elever, vårdnadshavare och pedagoger.

Skolan ligger centralt i Sundbyberg med närhet till tvärbana, buss, tunnelbana och pendeltåg. Skolan har nybyggda/nyrenoverade och ändamålsenliga salar för bland annat bild, musik och hemkunskap samt ett mycket bra skolbibliotek. Vita husets skolgård är byggd för att locka till lek och är väl lämpad för de lägre årskurserna. Röda husets skolgård har en multiplan som lämpar sig bra för olika bollsporter. Den direkta närheten till Tuvanparken är en stor tillgång för raster och fritidsverksamhet. Skolan växer och vi har nu behov av att rekrytera två lärare till mellanstadiet.

Som lärare på mellanstadiet kommer du att ha nära samarbete med de lärare som undervisar i samma årskurs. Det är tre klasser/årskurs. Du kommer att vara mentor för en klass i åk 4 alternativt åk 5. Du samplanerar undervisningen tillsammans med lärarna som undervisar i samma årskurs. Det är ett krav att du är positiv till att använda digitala verktyg i undervisningen samt att utveckla undervisningen så att de digitala verktygen blir ett medel för ökad måluppfyllelse. Eleverna har en egen digital enhet och vi använder oss av bland annat G-Suite (google classroom m.m.)

I uppdraget ingår att vara delaktig i den kommungemensamma satsningen Tillgängligt lärande. Var tredje vecka träffas du och dina kollegor, under ledning av förstelärare, för att tillsammans utvecklas så att alla elever erbjuds likvärdig undervisning som bygger på tillgänglighet, delaktighet och inkludering. På Lilla Alby skola satsar vi på ökad fysisk aktivitet under skoldagen vilket bland annat innebär att vi har rörelsepauser/raster inlagda i schemat.

Vi vill att du är legitimerad lärare för åk 4-6 med behörighet i svenska, engelska, matematik samt So och/eller No. För att lyckas och trivas hos oss behöver du tycka om att samarbeta. Som person reflekterar du över din undervisning och resultat. Du anpassar så att alla elever ges möjlighet till hög måluppfyllelse. Du har höga förväntningar på eleverna och har ett inkluderande arbetssätt. Ett krav är att du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift.

Tjänsterna är tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 9 aug 2022. Sista ansökningsdag är den 30 juni 2022. Intervjuer kommer påbörjas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 14 juli 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.