Lärare åk 1, Lilla Alby skola

Lärare åk 1, Lilla Alby skola

Här på Lilla Alby skola, har vi stora visioner om framtiden och vill att du ska ha det likaså. Vi är en växande F-6 skola med idag ca 420 elever. Till läsåret 19/20 kommer skolan utökas med en klass och kommer då ha ca 450 elever. Vår verksamhet utgår från en helhetssyn där trygghet, arbetsglädje och respekt ses som en förutsättning för lärande och utveckling.

Skolan ligger centralt i Sundbyberg med närhet till tvärbana, buss, tunnelbana och pendeltåg. Skolan har nybyggda/nyrenoverade och ändamålsenliga salar för bland annat bild, musik och hemkunskap samt ett nytt skolbibliotek. Vita husets skolgård är byggd för att locka till lek och är väl lämpad för de lägre årskurserna. Röda husets skolgård har en nybyggd multiplan som lämpar sig för olika bollsporter. Den direkta närheten till Tuvanparken är en stor tillgång för raster och fritidsverksamhet.

På Lilla Alby skola får du arbeta tillsammans med engagerade kollegor som vill vara med och driva skolutveckling med sikte på att Lilla Alby skola ska vara det självklara valet för såväl elever, lärare och pedagoger. Skolan har nyligen haft Regelbunden kvalitétsgranskning av Skolinspektionen, ta gärna del av deras beslut för att få en bild av Lilla Alby skola: Beslut Skolinspektionens Regelbundna kvalitetsgranskning

Som lärare i åk 1 kommer du tillhöra arbetslag åk 1, som består av 3 klasser och tillhörande fritidshem. Du kommer att vara ansvarig/mentor för en klass. Arbetslaget består av 4 lärare, där en av lärarna undervisar i alla 3 klasserna, samt fritidspersonal. Till klassen knyts fritidspersonal som under skoltid har samverkan i klassen vilket leder till hög vuxentäthet. Du samverkar med pedagoger och vårdnadshavare, och utvecklar Lilla Alby skola att bli det självklara valet för alla i närområdet.

I uppdraget ingår det att vara delaktig i den kommungemensamma satsiningen Undervisningslyftet. Var fjortonde dag träffas du och dina kollegor under ledning av en förstelärare och diskuterar utveckling av undervisning utifrån t.ex texter, korta filmade föreläsningar eller lektionsbesök.

Vi vill att du är legitimerad lärare för åk 1-3. Du reflekterar över din undervisning och resultaten och anpassar så att alla elever ges möjlighet till hög måluppfyllelse. Du har höga förväntningar på eleverna och ha ett inkluderande arbetssätt. Du är positiv till att utveckla din undervisning och till att använda digitala verktyg så att eleverna ges förutsättningar till höga resultat. Lilla Alby skola har god tillgång av moderna digitala verktyg.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 2019-08-12. Sista ansökningsdag 24 mars 2018. Intervjuer kan påbörjas innan ansöknigstiden har gått ut.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 23 mars (1 dag kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.