Kvalificerad elevstödjare

Kvalificerad elevstödjare

Här på Grönkullaskolan blickar vi framåt och vi söker nu en Kvalificerad elevstödjare till lågstadiet för en elev med diabetes.

Mitt i Rissne, Sundbyberg, ligger Grönkullaskolan på ca 725 elever fördelade på åldrarna F-9. Tyvärr så har vår nuvarande elevstödjare kommit in på studier vilket medför att vi behöver just DIG som är skicklig och engagerad medarbetare. Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga pedagoger och medarbetare.

Som kvalificerad elevstödjare kommer dina arbetsuppgifter främst vara knutna till en elev i förskoleklass.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att hålla koll på allmäntillstånd, mäta insulinnivå, hjälpa till med insulinsprutor samt arbete på fritids tillsammans med övrig personal. Du kommer att vara på fritids på morgonen innan skolan börjar, vara delaktig med eleven under lektionstid för att sedan åter igen vara på fritids efter skoldagens slut. Du kommer att samverka med föräldrar, elevhälsan och vara med och utveckla vår nya skola. Du kommer kontinuerligt få vidareutbildning inom senaste forskning eller tillvägagångssätt inom ämnet.

Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med skola/förskola samt ska ha viss erfarenhet och kompetens inom vård och att stödja människor med särskilda behov inom medicinering och övervakning. Meriterande är även om du har erfarenhet eller utbildning inom diabetes om möjligt. Vi söker dig som har ett stort hjärta för elever och deras behov. Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses, har goda ledaregenskaper, är flexibel, kan samarbeta och har en helhetssyn.
Du kan ta ansvar för ditt uppdrag och dina arbetsuppgifter och medverkar aktivt till utveckling av verksamheten. Du är självgående, kan fatta egna beslut och har gott omdöme i hanteringen av både små och stora frågor.

Befattningen är en visstidsanställning 100 %. Tillträde så snart som möjligt och utifrån överenskommelse. Ansök senast den 14 september, 2018. Intervjuer samt eventuell anställning kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Kontaktperson

Kalidah Meka

08-7068342
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 30 sept (10 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.