Kurator Sundbybergs elevhälsa

Kurator Sundbybergs elevhälsa

Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi.

Här på Sunbybergs centrala elevhälsa arbetar elevhälsans alla fyra insatser tillsammans. Vi finns i en central enhet, men har våra arbetsplatser förlagda på våra olika skolor. Vår verksamhet är HBTQ-certifierad. Tillsammans med övrig personal på skolorna arbetar vi för att skapa en god miljö för elevernas kunskapsutveckling och personliga utveckling. Vi strävar hela tiden efter att arbeta hälsofrämjande och förebyggande.

Som kurator kommer du kommer du att ingå i skolornas elevhälsoarbete och arbeta tillsammans med rektor och övrig personal på skolorna.

Dina arbetsuppgifter som kurator på skolan kommer innebära handledning och konsultation till pedagoger och du kommer att ha stödjande och vägledande samtal med elever. I uppdraget får du möjlighet att bidra med kunskaper om samhällets stödsystem och arbeta med riktade utbildningsinsatser inom värdegrund och förhållningssätt. Du kommer även kunna arbeta med förebyggande aktiviteter med enskilda elever, grupper och klasser. Du kommer att arbeta på två skolor med årskurserna f-6.

Vi vill att du har socinomexamen, att du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vi ser även att du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.

Befattningen är en tidsbegränsad anställning på heltid t.o.m 2019-06-15 med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde 15/8 eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 2018-06-30. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Socionom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.