Kockar till Sundbybergs måltidsservice

Kockar till Sundbybergs måltidsservice

Du gillar struktur. Och är full av idéer. Precis som vi

Här inom måltidsservice växer vi just nu och behöver utöka gänget med ytterligare kockar som brinner för matlagning och service. Måltidsservice har det övergripande ansvaret för att planera, laga, transportera och servera mat till kommunens förskolor, grundskolor och två äldreboenden i staden. Vår verksamhet omfattar 40 enheter med både tillagningskök och mottagningskök med egen personal. Vi är 32 kockar och 35 ekonomibiträden. Varje dag serverar vi cirka 5 000 portioner mat.

Som kock hos oss ansvarar du för den dagliga produktionen men även inköp, planering, egenkontroll med HACCP ingår i dina arbetsuppgifter. Du ska också vara beredd på att utföra andra sysslor som förekommer i ett storkök, t.ex. disk och uppackning av varor.

Vi vill att du ska ha kockutbildning eller likvärdig utbildning i grunden med minst 5 års arbetslivserfarenhet som kock. Vi vill att du har gedigen erfarenhet av att laga mat till äldreomsorgen eller förskola/skola. Kunskaper i matallergier och dieter är ett krav. Du ska även ha goda kunskaper i egenkontroll med HACCP. Dataerfarenhet krävs då den mesta kommunikationen sker digitalt, samt nästan alla inköp. Du ska kunna kommunicera väl på svenska både i tal och skrift. Kunskaper i Mashie och AIVO är ett stort plus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är mån-fre, inga helger, kvällar eller helgdagar. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast 24 juni 2018. Vi tillämpar provanställning. Vi tar inte emot ansökningar via e-post, du måste ansöka via vårt rekryteringsverktyg. Intervjuer sker löpande så ansök nu.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.