Kockar till Måltidsservice

Kockar till Måltidsservice

Kockar till Måltidsservice

Måltidsservice behöver förstärka ett av våra kök inom skola/förskola - med en kock.

Vi behöver också en kock till vår personalpool, ett vikariat på 1 år med start omgående. Möjlighet efter vikariatet finns till en tillsvidareanställning.

Här på Måltidsservice tillagar vi cirka 7000 måltider varje dag till förskolor, skolor, äldreomsorg, hemtjäntskunder, dagliga verksamheter med flera. Vi har 4 produktionskök, 13 tillagningskök och 18 mottagningskök. Enheten består av ca 80 heltidsanställda medarbetare som ser till att verksamheten fungerar varje dag.

Vår vision är att bidra till en bättre värld genom hållbara måltider. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa råvaran till alla våra måltider. Måltiderna i Sundbyberg ska vara näringsriktiga, goda, hållbara, trivsamma, integrerade och säkra. Vi följer Livsmedelsverkets måltidsmodell och de riktlinjer som är framtagna för skola och äldre. Vi arbetar dagligen med vår egenkontroll för att säkerställa att vi följer livsmedelslagen.

Vi följer de nationellt riktlinjerna att minska på det röda köttet och öka andelen vegetabilier för att minska på vårt klimatavtryck. Vi serverar två goda och näringsriktiga måltider varje dag i förskola och grundskolan.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med många härliga arbetskollegor och många fina kök att arbeta i.

Vi har kontinuerligt utbildningar i specialkost, egenkontroll, svinn, kostdataprogram och köksekonomi vilket bidrar till utveckling för dig som person.

Som kock hos oss arbetar du i ett team bestående av kockar och köksbiträden i produktionen och servering av måltider. Du får också utföra andra förekommande sysslor i ett storkök, som till exempel disk och uppackning av varor.

Som poolkock hos oss arbetar du i vår personalpool. I personalpoolen arbetar 5 kockar och 3 ekonomibiträden. Du kommer att ha ett baskök som är din ordinarie arbetsplats. Vid frånvaro av någon av våra kockar får du besked att ersätta denne på morgonen samma dag eller dagen innan. Du kan vara placerad i samma kök en eller flera dagar. Vid enstaka tillfällen kan det förekomma att du får arbeta som ekonomibiträde i ett tillagningskök eller mottagningskök.

Vi vill att du har kockutbildning eller likvärdig utbildning med flera års arbetslivserfarenhet som kock och du ska ha gedigen erfarenhet av att laga mat. Kunskaper i matallergier och dieter är ett önskemål och det är ett krav att du har goda kunskaper i egenkontroll och det är meriterande om du har utbildning i HACCP. Du ska kunna kommunicera väl på svenska i både i tal och skrift. Kunskaper i kostdataprogrammet Mashie är ett stort plus då detta är vårt verktyg i inköp, beställningar, tillagning och utskick till våra mottagningskök.

Du är självgående, gillar att arbeta i team och har lätt för att samarbeta. Att du gillar ordning och reda tar vi som en självklarhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetstiden är dagtid, måndag - fredag med 30 minuters lunchrast. Tillträde omgående.

Sista ansökningsdag är den 4 december. Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.