Klassresurs/elevstödjare

Klassresurs/elevstödjare

Här på Grönkullaskolan blickar vi framåt och söker nu två klassresurser/elevstödjare till mellanstadiet.

Mitt i Rissne, Sundbyberg, ligger Grönkullaskolan på ca 730 elever fördelade på åldrarna F-9. Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga pedagoger och medarbetare.

Som klassresurs/elevstödjare kommer dina arbetsuppgifter främst vara knutna till elever med koncentrationssvårigheter och inlärningssvårigheter samt självklart också kunna hjälpa alla elever i klasserna. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara att sitta med vissa elever under lektionstid, vara ute på raster för att skapa en trygghet och helhetsbild. Du kommer att samverka med föräldrar, elevhälsan och vara med och utveckla vår nya skola. Du kommer kontinuerligt få utbidning inom senaste forskning eller tillvägagångssätt inom ämnet.

Vi vill att du gärna har erfarenhet av att arbeta med skola/förskola, gärna utbildning som barnskötare eller fritidsledare. Vi söker dig som har ett stort hjärta för elever och deras behov. Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses, har goda ledaregenskaper, är flexibel, kan samarbeta och har en helhetssyn.
Du kan ta ansvar för ditt uppdrag och dina arbetsuppgifter och medverkar aktivt till utveckling av verksamheten. Du är självgående, kan fatta egna beslut och har gott omdöme i hanteringen av både små och stora frågor.

Befattningen är en visstidsanställning på 75 %. Tillträde så snart som möjligt och utifrån överenskommelse. Ansök senast den 30 september, 2018. Intervju kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 1 okt (11 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.