Klasslärare/Specialpedagog träningsskoleklass åk F-4 Grundsärskola

Klasslärare/Specialpedagog träningsskoleklass åk F-4 Grundsärskola

Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi.

Risöskolan är en grundsärskola åk F-9. Våra elever läser enligt grundsärskolans ämnen och/eller träningsskolans ämnesområden. Vi som arbetar är en positiv och engagerad personalgrupp som har fokus på eleven både som individ och grupp. Vi söker dig som tillsammans med oss vill växa och göra skillnad!

Vi söker en erfaren och trygg Klasslärare/Specialpedagog som har en god erfarenhet att arbeta i grundsärskola inriktning träningsskola och som är intresserad av att arbeta med oss.

Som klasslärare/specialpedagog arbetar du i en träningsskoleklass F-4 som läser ämnesområden. Du har huvudansvaret för undervisningen, handledningen av elevassistenter, kontakter med övriga aktörer och ett ansvar för helhet i hela huset tillsammans med andra.

Dina arbetsuppgifter innebär att du är en del i arbetslaget vilket innebär både självständiga och gemensamma uppgifter.

Vi vill att du är en behörig specialpedagog med förskollärarutbildning eller tidigare åldrar som grundutbildning.
Du behöver ha goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta med elever med IF, autism och NPF. Du har kunskap och erfarenhet av undervisningen och arbete i grundsärskolan/träningsskola. Du har också erfarenhet och förmåga att leda ett arbetslag mot verksamhetens mål.
Du är tydlig i din kommunikation och kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift. Vi lägger en stor vikt vid personliga egenskaper som matchar arbetslaget.

Befattningen är en viss tids anställning på ett år, heltid med ferie from 22-08-03 och tom 23-06-13, med stora möjligheter för tillsvidareanställning.

Vi erbjuder arbetskläder för uteverksamhet under vintern, handledning i arbetslaget, samt ett härligt team att arbeta tillsammans med. Ansök senast den 2 juni 2022. Intervjuer kommer att hållas kontinuerligt och mellan kl.8.15-16.00. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också. Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.