Klasslärare/Specialpedagog Grundsärskola

Klasslärare/Specialpedagog Grundsärskola

Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi.

Risöskolan är en grundsärskola åk F-9. Våra elever läser enligt grundsärskolans ämnen och/eller träningsskolans ämnesområden. Vi som arbetar är en positiv och engagerad personalgrupp som har fokus på eleven både som individ och grupp. Vi söker dig som tillsammans med oss vill växa och göra skillnad!

Vi öppnar en klass till och söker dig klasslärare/specialpedagog till åk 5-9 med 4 elever som läser både ämnesområden och ämne. Vi söker dig, en erfaren och trygg klasslärare/specialpedagog som är intresserad av att arbeta med oss.

Som klasslärare/specialpedagog har du huvudansvaret för undervisningen, handledningen av elevassistenter, kontakter med övriga aktörer och ett ansvar för helhet i hela huset tillsammans med andra.

Dina arbetsuppgifter innebär att du är en del i arbetslaget vilket innebär både självständiga och gemensamma uppgifter.

Vi vill att du är en behörig lärare med påbyggnadsutbildning specialpedagogik/speciallärare med inriktning utvecklingsstörning/läs-och skrivinlärning. Du behöver ha goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta med elever med IF, autism och NPF. Du har kunskap och erfarenhet av undervisningen och arbete i grundsärskolan. Du har också erfarenhet och förmåga att leda ett arbetslag mot verksamhetens mål. Du är tydlig i din kommunikation och kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift. Vi lägger en stor vikt vid personliga egenskaper som matchar arbetslaget.

Befattningen är heltid tom 2021-06-17, med ferie. Det finns en stor möjlighet till tillsvidare tjänst eftersom skolan växer.

Vi erbjuder arbetskläder för uteverksamhet under vintern, handledning i arbetslaget, samt ett härligt team att arbeta tillsammans med. Tillträde enligt överrenskommelse. Ansök senast den 27 november 2020. Intervjuer kommer att hållas kontinuerligt och mellan kl.8.15-16.00. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller per post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 27 nov 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.