Klasslärare/Speciallärare grundsärskola åk 1-6

Klasslärare/Speciallärare grundsärskola åk 1-6

Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi.

Risöskolan är en grundsärskola åk F-9. Våra elever läser enligt grundsärskolans ämnen och/eller träningsskolans ämnesområden. Vi som arbetar är en positiv och engagerad personalgrupp som har fokus på eleven både som individ och grupp. Vi söker dig som tillsammans med oss vill växa och göra skillnad!

Vi söker en erfaren och trygg klasslärare/speciallärare som har en god erfarenhet att arbeta i grundsärskola och undervisa i olika ämnen och som är intresserad av att arbeta med oss.

Som klasslärare/speciallärare arbetar du som klasslärare i åk 1-6 som läser grundsärskolans ämnen. Du har huvudansvaret för undervisningen och är beredd på att undervisa i nästintill alla ämnen, handledning av elevassistenter, kontakter med övriga aktörer och ett ansvar tillsammans med andra för helheten i hela huset.

Dina arbetsuppgifter innebär att du är en del i arbetslaget vilket innebär både självständiga och gemensamma uppgifter.

Vi vill att du är en behörig lågstadielärare eller grundskolelärare 1-7 med påbyggnadsutbildning specialpedagogik/speciallärare med inriktning utvecklingsstörning/läs-och skrivinlärning.
Det är av vikt att du är förtrogen med undervisning i läs-och skrivinlärning samt matematik.

Du behöver ha goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta med elever med IF, autism och NPF. Du har kunskap och erfarenhet av undervisning och arbete i grundsärskolan. Du har också erfarenhet och förmåga att leda ett arbetslag mot verksamhetens mål.
Du är tydlig i din kommunikation och kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift. Vi lägger en stor vikt vid personliga egenskaper som matchar arbetslaget.

Befattningen är ett års vikariat 100% med ferie tom 23-06-13 och med stor möjlighet till fortsatt tjänst eftersom skolan växer. Vi erbjuder arbetskläder för uteverksamhet under vintern, vi har tydliga och välutvecklade mötesstrukturer med handledning, arbetslagsmöten mm, samt ett härligt team att arbeta tillsammans med. Tillträde 2022-08-03. Ansök senast den 22 maj 2022. Intervjuer kommer att hållas kontinuerligt och mellan kl.8.15-16.00. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.