Klasslärare Grundsärskola träningsskoleklass

Klasslärare Grundsärskola träningsskoleklass

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Risöskolan är en grundsärskola åk F-9. Våra elever läser enligt grundsärskolans ämnen och/eller träningsskolans ämnesområden. Vi som arbetar är en positiv och engagerad personalgrupp som har fokus på eleven både som individ och grupp. Vi söker dig som tillsammans med oss vill växa och göra skillnad!

Till julen kommer vår nuvarande klasslärare gå i pension och vi söker Dig en erfaren och engagerad lärare att arbeta tillsammans med oss.

Som klasslärare i en träningsskoleklass Åk 1-5 som läser ämnesområden har du huvudansvaret för undervisningen, handledningen av elevassistenter, kontakter med övriga aktörer och ett ansvar för helhet i hela huset tillsammans med andra.

Dina arbetsuppgifter innebär att du är en del i arbetslaget vilket innebär både självständiga och gemensamma uppgifter.

Vi vill att du är en behörig specialpedagog med förskollärarutbildning eller tidigare åldrar som grundutbildning.
Du behöver ha goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta med elever med IF, autism och NPF. Du har kunskap och erfarenhet av undervisningen och arbete i grundsärskolan/träningsskola. Du har också erfarenhet och förmåga att leda ett arbetslag mot verksamhetens mål.
Du är tydlig i din kommunikation och kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift. Vi lägger en stor vikt vid personliga egenskaper som matchar arbetslaget.

Befattningen är heltid tills vidare, med provanställning, med ferie, from 230109.

Vi erbjuder arbetskläder för uteverksamhet under vintern, handledning i arbetslaget, samt ett härligt team att arbeta tillsammans med. Ansök senast den 2 december 2022. Intervjuer kommer att hållas kontinuerligt och mellan kl.8.15-16.00. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 2 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.