Huvudregistrator på samhällsbyggnads- och serviceförvaltningen

Huvudregistrator på samhällsbyggnads- och serviceförvaltningen

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Här på förvaltningsstaben i samhällsbyggnads- och serviceförvaltningen arbetar vi med stöd till förvaltningens avdelningar och nämnder.

Som huvudregistrator kommer du att arbeta med registreringen av inkommande ärenden och handlingar.

Dina arbetsuppgifter blir att ha ett fördelningsansvar för inkommande ärenden och handlingar. Du har ett övergripande ansvar för att detta sker på ett kvalitetssäkrat sätt. Diarieföring, expediering, arkivering, sekretessprövningar och utlämnande av allmäna handlingar ingår, samt rollen som en av förvaltningens informationssäkerthetsombud. Du deltar i arbetet med att kvalitetssäkra processen och utveckla rutiner för den tillsammans med medarbetare på förvaltningen. Du ingår i stadens nätverk för registratorer och informationssäkerhetsombud. Du rapporterar till avdelningschefen på förvaltningsstaben.

Vi vill att du har utbildning inom informationssäkerhet, arkivvetenskap, förvaltningsrätt, statsvetenskap eller annan lämplig utbildning. Goda kunskaper om de lagar och förordningar som styr myndigheters arbete med allmänna handlingar är ett krav. Några års erfarenhet från arbete som registrator eller motsvarande i offentlig förvaltning, samt erfarenhet av ärende- och dokumenthanteringssystem är meriterande.

Som person är du noggrann, ansvarstagande, analytisk med hög förmåga att självständigt planera och driva ett effektivt arbete utifrån förvaltningens behov. Du tycker om att arbeta med såväl rutinartade som mer utvecklande arbetsuppgifter och har en mycket god kommunikativ förmåga, samt har lätt för att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt på svenska. Att samarbeta, ge god service, bidra till ett gott arbetsklimat och utveckla positiva relationer är självklart för dig.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ditt intresse för rollen.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Ansök senast den 1 november 2020. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.