HR-koordinator till HR-avdelningen

HR-koordinator till HR-avdelningen

Du gillar struktur. Och är full av idéer. Precis som vi.

Här på HR-avdelningen arbetar vi för att skapa förutsättningar för attraktiva verksamheter i framkant med motiverade och stolta medarbetare och chefer. Teamet består av kompetenta och engagerade medarbetare inom lön, HR och kommunikation. Avdelningen leds av HR- och kommunikationsdirektören.

Som HR- koordinator kommer du att hjälpa oss med administrativa uppgifter och avlasta våra HR-konsulter men även kunna hantera mindre projekt självständigt. Rollen ställer höga krav på sinne för planering och struktur samt ett öga för detaljer. Vi jobbar nära ihop och skickliggör varandra och det är viktigt att du förhåller dig prestigelöst till olika typer av arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter innefattar att vara koordinator och stötta HR-avdelningen med administrativa uppgifter. Du kommer att arbeta brett och varierat med olika HR-områden med fokus på administration, protokollskrivning, utbildning och underhåll av intranät. Du ges även chansen till att komma i kontakt med alla delar av arbetet i vår kompetensförsörjningsprocess; attrahera, rekrytera, utveckla, behålla, vilket ger dig bred erfarenhet och ett lärande.

Vi vill att du är utbildad personalvetare. För att trivas riktigt bra och blomstra i denna roll tror vi att du är en relativt nyligen utbildad personalvetare och någon erfarenhet av arbete med administration, gärna inom HR. Du har intresse för IT-system inom HR och är van med ett digitalt arbetssätt för att skapa effektiva arbetsprocesser. Du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Som person vill vi att du är noggrann, ansvarstagande och tydlig.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vi vill ha din ansökan senast den 3 oktober. Ansök genom att skicka in ditt CV samt svara på urvalsfrågorna. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll HR & Personal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 3 okt (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.