HR-konsult med inriktning arbetsmiljö

HR-konsult med inriktning arbetsmiljö

Här på HR-avdelningen arbetar vi för att skapa attraktiva och hälsosamma verksamheter i framkant med kompetenta, motiverade och stolta medarbetare. Sundbybergs stad är under stark tillväxt och utveckling och satsar på ledarskap och god arbetsmiljö. Här har du möjlighet att både påverka och utvecklas.

HR-avdelningen består av HR-chef, sju HR-konsulter, en HR-koordinator, en förhandlingschef samt fem medarbetare inom löneenheten. Avdelningen leds av HR-chef.

Våra framtidsplaner i det korta perspektivet är att etablera stabila rutiner, arbetssätt och processer parallellt med att stötta chefer samt verksamheten. Detta för att i det längre perspektivet utveckla ett modernt och strategiskt HR som stöd till organisationen.

Som HR-konsult kommer du vara delaktig i att utveckla Sundbybergs stads HR-processer till stöd för verksamheten och dess chefer. Vi vill därför att du har förmågan att skapa och värna om relationer. Du förväntas bidra med att tänka nytt, hitta effektivare arbetssätt och ha en förmåga att arbeta långsiktigt. Ditt mål är att stadens arbetsmiljöarbete ska vara systematiskt och till övervägande del proaktivt.

I dina arbetsuppgifter kommer du i samarbete med kollegor och verksamhet att utveckla arbetsmiljöområdet. Du kommer fortsätta det pågående SAM-processarbetet och driva arbetsmiljöfrågor. I detta ingår bland annat projektledning samt fortsatt implementering av aktiva åtgärder och att utbilda stadens chefer och skyddsombud i systematiskt arbetsmiljöarbete. Vid sidan av det strategiska arbetet har du ett ansvar att stötta chefer i deras operativa arbete gällande personalfrågor.

Vi vill att du har en personalvetarutbildning, eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi ser att du har flera års erfarenhet av brett operativt chefsstöd inom HR, likaså erfarenhet inom arbetsmiljöområdet. Vi vill även att du innehar en helhetsförståelse och erfarenhet från en större organisation. Meriterande är om du tidigare arbetat inom kommun eller annan offentlig verksamhet.

Befattningen gäller en tillsvidareanställning på heltid, tillträdesdag enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 7 maj, 2019.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 7 maj 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.