Högstadielärare i matematik/No till Grönkullaskolan

Högstadielärare i matematik/No till Grönkullaskolan

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Grönkullaskolan blickar vi framåt och söker nu en matte/No lärare till åk 8. Vi är en skola på frammarch men vill bli ännu bättre med hjälp av dig! Mitt i Rissne, Sundbyberg, ligger Grönkullaskolan. Vi är en F-9 skola med ca 720 elever. Vi växer ytterligare vilket medför att vi behöver bli fler skickliga och engagerade medarbetare på skolan. I vår skola finns det riktigt bra undervisningssalar, en trevlig omgivning och en stark framtidstro. Vår skola har många utmaningar men vi tycker att våra elever förtjänar de bästa lärarna. Hos oss kan du göra skillnad! Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga lärare och medarbetare. Högstadiet är organiserat i tre paralleller och vi arbetar i årskursarbetslag.

Som högstadielärare i matematik/NO kommer du ingå i ett team med andra undervisande kollegor för att utveckla ämnet och stötta varandra i arbetet med betyg och bedömning. Alla elever har varsin Chromebook och du använder digitala hjälpmedel som en naturlig del i din undervisning.

I dina arbetsuppgifter kommer även mentorskap för en liten grupp elever att ingå. I uppdraget ingår då utvecklingssamtal, kontinuerlig vägledning för elevgruppen och kontakter med hemmet.

Vi vill att du inspirerar eleverna och ger dem lektioner, upplevelser och kunskaper som de annars kanske inte får. Du har ett stort hjärta för elever och deras behov, här på Grönkullaskolan har du verkligen chans att göra skillnad! Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Du är självgående, kan fatta egna beslut och har gott omdöme i hanteringen av både små och stora frågor.

Vi vill att du är legitimerad lärare för undervisning i matematik, fysik och teknik. Vi vill också att du är ansvarstagande, strukturerad och har helhetssyn. På skolan arbetar vi med höga förväntningar och rimliga krav.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde från 2019-02-15 eller utifrån överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 15 feb (29 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.