Hälsopedagog till mötesplatser i Sundbyberg (Tillsvidareanställning)

Hälsopedagog till mötesplatser i Sundbyberg (Tillsvidareanställning)

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Här på Träffpunkterna i Sundbyberg erbjuder vi stadens seniorer förebyggande aktiviteter med gästen i fokus. Vi söker en hälsopedagog till en fast heltidstjänst till våra träffpunkter som är belägna både i de centrala delarna av Sundbyberg och i Hallonbergen.

Dina arbetsuppgifter som hälsopedagog är att planera, leda och utvärdera fysiska och sociala aktiviteter som i dagsläget sker utomhus. Därtill samverka internt och externt, marknadsföra, dokumentera, schemaläggning och sköta bokningar. I arbetsuppgifterna ingår även att leda den dagverksamhet som besöker träffpunkten tre gånger/vecka, samt daglig drift av caféverksamheten.

Vi vill att du är utbildad och behörig hälsopedagog. Du är en flexibel, lösningsorienterad och serviceinriktad person som ser möjligheten att hitta nya innovativa idéer för en ständig utveckling. Vara noggrann och ha lätt för att kommunicera med andra människor. Du ska kunna arbeta självständigt men också ha en mycket god samarbetsförmåga. Vi sätter stort värde vid personlig lämplighet där erfarenhet av målgruppen äldre samt personer med kognitiv svikt är meriterande.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid, sex månaders provanställning kan tillämpas. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansök senast den 16 oktober 2022. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut så vänta inte med att söka.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller post. Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.