Gymnasielärare i historia

Gymnasielärare i historia

Du gillar struktur. Och är full av idéer. Precis som vi.

Här på S:t Martins gymnasium har vi ca 250 elever fördelade på sju program: Barn- och fritidsprogram, Transport och fordonsprogram med inriktning personbil, Hantverksprogram med inriktning frisör och stylist samt tre introduktionsprogram. Skolan har nära samarbete med respektive programs branscher.

Som gymnasielärare kommer du att undervisa i historia på yrkesprogrammen. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du bidrar till gemensam problemlösning, planering och utveckling.

Dina arbetsuppgifter blir att undervisa i gymnasiekurserna i historia 1a1 och 1a2. Tillsammans med dina kollegor utvecklar du undervisningen i ämnetså att den ska hålla högsta tänkbara kvalitet.Eventuellt ingår mentorsskap i tjänsten.

Vi vill att du har lärarutbilding i historia. Du har lärarlegitimation samt erfarenhet. Du ska ha en helhetssyn, ett gott bemötande och ett tydligt ledarskap i ditt arbete med eleverna.Du håller dig uppdaterad om forskning, både inom dina undervisningsämnen och inlärningpedagogik.

Befattningen är en visstidstjänst på deltid (50%) för läsåret 22/23. Tillträde 2022-08-09. Ansök senast 2022-06-28. Skicka in din ansökan till oss så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.