Gruppledare till myndighet LSS

Gruppledare till myndighet LSS

LSS-gruppen inom myndighet vuxen och omsorg söker en gruppledare. Totalt inom enheten finns enhetschef, 2 gruppledare och 16 medarbetare fördelat på tre arbetsgrupper; missbruk, socialpsykiatri samt funktionshinder LSS och SoL. Inom LSS-gruppen där vi nu söker en gruppledare är vi 7 drivna och erfarna handläggare fördelade på LSS vuxen, LSS barn och SoL under 65.

Som gruppledare leder och fördelar du det vardagliga ärendearbetet utifrån uppsatta mål. Du följer löpande upp ärendehandläggningen och fattar beslut i ärenden enligt gällande delegation. Du har specialistkunskap och är uppdaterad på aktuellt rättsläge, ansvarar för metodstöd och för att följa upp att ny kunskap införs och används. Du ansvarar också tillsammans med enhetschef för att arbetet genomsyras av rättssäkerhet och god kvalité.

Vi vill att du har socionomexamen och gedigen erfarenhet av handläggning inom LSS och SoL. Du är ansvarstagande, har gott omdöme och är kvalitetsmedveten. Du har en god samarbetsförmåga och kan även arbeta självständigt och fatta beslut. Då arbetet innehåller kvalitetsgranskning av till exempel utredningar och yttranden är det viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket. Kanske är du en erfaren handläggare som nu vill prova på ditt första ledarjobb. Det är en fördel om du behärskar verksamhetssystemet Treserva.

Staden erbjuder en kreativ arbetsplats med möjligheter att vara med och påverka i olika delar av verksamheten. Vi har friskvårdsbidrag, personalstöd och möjlighet att omvandla semesterlönetillägg mot extra lediga dagar. Som gruppledare har du gemensam extern handledning med övriga gruppledare inom avdelningen.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Ansök senast den 26 augusti 2018. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Rekryteringsprocessen fortgår löpande och intervjuer kan ske under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!
Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 26 aug (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.