Gruppledare sökes till Vandraren grb LSS i Sundbyberg

Gruppledare sökes till Vandraren grb LSS i Sundbyberg

Du är förändringen. Och vill se den i organisationen. Precis som vi.

Här på Vandraren LSS finns det plats för 5 vuxna personer som beviljats insatser enligt LSS 9§9. Personerna som bor här lever i sina egna lägenheter som är i anslutning till gemensamma utrymmen för gemensamma aktiviteter, utifrån eget självbestämmande. Stödet som ges utgår ifrån individens genomförandeplan och som är utformat i så hög utsräcking som möjligt tillsammans med brukaren. Vi arbetar efter ett myndighetsuppdrag med uppsatta mål att sträva mot. Genomförandeplanerna utgår ifrån Individens Behov i Centrum (IBIC).

Vandraren LSS ligger i Hallonbergen ca 5 minuter ifrån Hallonbergens torg.

Som gruppledare/stödassistent kommer du att ha en kombinerad yrkesroll där du deltar i det direkta verksamhetsarbetet som de övriga i arbetslaget, detta parallellt med att du har administrativa arbetsuppgifter som gruppledare. Du håller även i verksamhetsmöten, och ansvarar för bemanning och viss fakturahantering. Du har ett utökad ansvar för verksamhetens dokumenation och avvikelsehantering och är direktrapporterande till verksamhetens enhetschef. Du har även nära samarbete med andra gruppledare i närliggande LSS verksamheter och deltar på regelbundna gruppledarträffar.

I din gruppledarroll är du bärare av Sundbybergs stad vision, värdegrund och värderingar.

Dina arbetsuppgifter utöver ledarskapsrollen är det praktiska stödet som främst ges i den enskildes hem men även i gemensamhetsutrymmena och vid diverse aktiviteter och då främst som en ledsagande funktion tex vid läkarbesök, handling, myndighetsärenden mm.

Du ansvarar dessutom för det pedagogiska utvecklingsarbetet på enheten genom att ha en handledande och arbetsledande funktion gentemot arbetsteamet. Du har avsatt dokumenationstid i ditt arbetsschema så vissa arbetspass är enbart administrativa. Den administrativa tiden ägnas till att kvalitetsäkra verksamheten utifrån uppdragsbeskrivning och praktiska arbetsuppgifter kan tex vara bevaka bemanningen, hantera inköp och fakturering, dokumntera och riskanalysera, upprätta handlingsplaner och ha regelbunden kontakt med nyckelpersoner som tex handläggarna som utför brukaruppdragen som ska utföras.

Arbetsteamet på Vandraren LSS består av 5 stödassistenter som är alla heltidsanställda och 1 gruppledare. Utöver det har vi tillgång till introducerade timvikarier som arbetar vid behov tex vid ordinarie personals frånvaro.

Vi vill att du har grundläggande teoretiska omvårdnadskunskaper (se kravprofil) och erfarenhet av målgruppen utvecklingsstörning/autism inom LSS, helst på gruppbostad för vuxna. Vi vill även att du har ledarskapserfarenhet. Beskriv din erfarenheter noga så vi kan avgöra om dina meriter kan likställas med den formuerade kravprofilen i annonsen.

Befattningen är på heltid 100%, och du arbetar på rullande schema med tjänstgöring på vardagar, kvällar, nätter och varannan helg. Detta utöver dina arbetspass för administration.

Vi sätter stort värde på personliga egenskaper och söker dig som vi tror på bästa vis kompeletterar redan befintligt arbetslag.
  • Tjänsten tillträds 1 mars 2023 eller enligt överenskommelse
  • Ansök senast den 12e december med personligt brev och CV
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.