Grundskollärare till lågstadiet på Ängskolan F-6 i Sundbyberg

Grundskollärare till lågstadiet på Ängskolan F-6 i Sundbyberg

På Ängskolan F-6 har vi stora visioner om framtiden. Vi är en F-6 skola med idag ca 600 elever. Vår verksamhet präglas av en helhetssyn med visionen att vara en skola med trygghet, arbetsglädje och struktur i fokus. Vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla vår verksamhet för att skapa en tillgänglig lärmiljö för alla våra elever, vilket är en förutsättning för lärande och utveckling. Skolan ligger centralt i Sundbyberg med närhet till goda kommunikationer och en närmiljö som består av mindre grönområden, parker och idrottsplatser. Vår skolgård innehåller större lekområden och en multiplan som lämpar sig för olika lekar och bollsporter.

I uppdraget ingår det att vara delaktig i den kommungemensamma satsningen Undervisningslyftet. Var fjortonde dag träffas du och dina kollegor under ledning av en förstelärare och diskuterar utveckling av undervisning utifrån exempelvis texter, korta filmade föreläsningar eller lektionsbesök. Hos oss får du samarbeta med kollegor som vill vara med och vidareutveckla skolan.

Som lärare på lågstadiet tillhör du ett arbetslag som består av två klasser med tillhörande fritidshem. Du kommer att vara ansvarig/mentor för en av klasserna. Till klassen knyts fritidspersonal som under skoltid har samverkan i klassen vilket leder till hög vuxentäthet. Du samverkar med pedagoger och vårdnadshavare, och utvecklar Ängskolan F-6 att bli det självklara valet för alla i vårt närområde. Erfarenhet från liknande uppdrag och en personlig mognad är meriterande.

Vi vill att du är legitimerad lärare för åk 1-3. Du reflekterar över din undervisning och resultaten och anpassar så att alla elever ges möjlighet till hög måluppfyllelse. Du har höga förväntningar på eleverna och har ett inkluderande arbetssätt. Du är positiv till att utveckla din undervisning och till att använda digitala verktyg så att eleverna ges förutsättningar till höga resultat. Skolan har god tillgång av moderna digitala verktyg.

Befattningen är en visstidsanställning på heltid under höstterminen 2021 med trolig förlängning våren 2022 samt eventuellt övergår tjänsten till en tillsvidareanställning. Tillträde den 9 augusti 2021. Sista ansökningsdag är den 31 maj 2021. Intervjuer kan påbörjas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal inom staden.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.