Grundskollärare i åk 4 på Kymlingeskolan

Grundskollärare i åk 4 på Kymlingeskolan

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Kymlingeskolan finns möjlighet att påverka och forma framtiden! Vi är en modern, växande skola som har uppåt 500 elever till hösten 2021. Nu behöver vi fler skickliga lärare och i detta fall gäller det visstidsanställd vikarie i årskurs 4. Vill du ta chansen? Skolan är nybyggd och erbjuder ljusa klassrum med tillhörande öppna planlösningar för våra fritidshemsavdelningar. Vi erbjuder en stimulerande och god studiemiljö för både elever och medarbetare. Tycker du om att göra skillnad och arbeta aktivt med elevernas lärande och utveckling? Då ska du söka till oss!

Som vikarierande lärare på mellanstadiet kommer du att undervisa och ansvara för elevernas utveckling och lärande. Du samarbetar i arbetslag och samverkar med vårdnadshavare.

Dina arbetsuppgifter består av undervisning på mellanstadiet i åk 4. Som mentor för eleverna planerar, genomför och följer du upp undervisningen med elevernas bästa för ögonen så att de når så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling och sociala utveckling.

Vi vill att du har lärarexamen för mellanstadiet åk 4-6 med behörighet och legitimation i matematik, svenska, engelska, NO-ämnen, SO-ämnen och gärna även i svenska som andra språk. Du har förmåga att vara en tydlig, strukturerad pedagogisk ledare som tar ett helhetsansvar och du kan inspirera elever med en god måluppfyllelse i sikte. Du provar gärna nya arbetssätt och arbetsformer och ligger i framkant vad det gäller digitalisering. Du har en inkluderande elevsyn. Du har lätt för att samarbeta, tror på goda relationer och har ett professionellt och trevligt förhållningssätt.

Befattningen är en tidsbegränsad anställning (föräldraledighets- studieledighets vikariet) på heltid. Tillträde höstterminens start 2021. Ansök senast den 18 april och vi kommer göra löpande intervjuer under tiden. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.