Grundlärare inriktning fritidshem, Ängskolan F-6

Grundlärare inriktning fritidshem, Ängskolan F-6

Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi.

Här på Ängskolan F-6 arbetar vi för att kontinuerligt vidareutvecklas och siktar högt på att bli en skola i toppskick! Vi har i dagsläget en 3-4 parallellig skola med elever i förskoleklass till årskurs 6, totalt 620 elever.Vi vidareutvecklar vår verksamhet genom att bland annat skapa en flexibel organisation med barnens bästa i fokus. Vi har höga förväntningar på våra elever och på oss själva som pedagoger. Vi växer och utvecklas vidare genom att kontinuerligt arbeta med att utveckla undervisningens kvalite´samt stärka strukturer med syfte att förbättra trygghet och studiero för alla våra elever.

Som grundlärare fritidshem/fritidspedagog kommer du att arbeta med barn i förskoleklass till och med årskurs 3. Du kommer att vara delaktig i elevernas hela skoldag med ett huvuduppdrag fritidshemsverksamheten. Under skoltid kommer dina arbetsuppgifter vara att delta i undervisningen, genom egna ämnesområden eller som ett pedagogiskt stöd för elever i elevgrupp.

Dina arbetsuppgifter innebär ett pedagogiskt ansvar för verksamhet på en våra fritidshemsavdelningar. I uppgifterna ingår bland annat planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten. Du ansvarar för att verksamheten kompletterar skolan och erbjuder barn en meningsfull fritid och stöd i utvecklingen. Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av grundskollärare, förskollärare och fritidspedagoger.

Vi vill att du är behörig grundlärare/fritidspedagog. Erfarenhet av tidigare arbete på fritidshem är meriterande. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga, ledaregenskaper och personlig mognad. Ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses är också viktigt i vår rekrytering.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde vid skolstart i januari 2019. Ansök senast den 23 november, 2018 . Intervjuer kommer att kunna ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 23 nov (4 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.