Gitarrlärare 60% vikariat

Gitarrlärare 60% vikariat

Vikarierande gitarr-, elgitarr, elbaslärare 60%

Du vågar prova nytt. Och lär av erfarenheter.

Kulturskolan är en del av Kultur Sundbyberg, enheten som jobbar med kultur för alla åldrar. Kulturskolan innefattar en rad olika konstnärliga uttryck, som musik, dans, teater, bild och form, textil, cirkus mm.

Genom kursverksamhet, öppen skapande verksamhet, lovverksamhet och mycket annat bidrar kulturskolan till att barn och unga i åldrarna 4-25 år i Sundbyberg och Solna har en meningsfull fritid.

Kultur- och fritidsförvaltningen är hbtq-certifierad och vi förutsätter att du vill arbeta tillsammans med oss för att skapa en inkluderande verksamhet.

Som gitarr-, elgitarr-, elbaspedagog undervisar du i Kulturskolans lokaler på Kulturcentrum i Hallonbergen och i Allaktivitetshuset i centrala Sundbyberg. Du är också verksam i Kulturskolans orkestrar.

Dina arbetsuppgifter består av att ge eleverna ökad kunskap i musikämnet, i såväl enskild som gruppundervisning och aktivt delta i Kulturskolans verksamhetsutveckling. Viss administration liksom elev- och föräldrakontakter ingår.

Vi vill att du har relevant pedagogisk utbildning och erfarenhet samt kompetens om och metodik för gitarr-, elgitarr- och elbasundervisning. Du har vana av att leda ensembler och att aktivt rekrytera nya elever.

Befattningen är ett tidsbegränsat vikariat på 60%. Sundbybergs kulturskola tillämpar semestertjänst. Tillträde 9 augusti till och med 31 december 2021, med eventuell förlängning. Ansök senast den 6 juni. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Intervjuer och provlektioner kan påbörjas under annonsperioden.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Kontaktperson

Per Fjällström

Verksamhetsansvarig Sundbybergs musikskola

08-706 83 51

per.fjallstrom@sundbybyberg.se

Facklig kontaktperson

Nås via kommunens växel

08-706 80 00
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 4 juni 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.