Fritidspedagog till Kymlingeskolan

Fritidspedagog till Kymlingeskolan

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Kymlingeskolan ligger i Stora Ursvik, Sundbyberg och du tar dig lätt till oss med buss 504 från Rissnes eller Hallonbergens tunnelbanestation.

Här på skolan finns runt 450 nyfikna och entusiastiska elever i åk f-6 och ett härligt gäng kollegor. Vi söker nu en lärare i fritidshem/fritidspedagog till ett av våra väl fungerande arbetslag i förskoleklass.

Vi som arbetar på fritids har påbörjat ett spännande kommungemensamt projekt där vi tillsammans med andra skolor i staden jobbar med att öka tillgängligheten i lärmiljön för våra elever. Vill du vara med och utveckla det arbetet tillsammans med oss?

Vi söker dig som är van att planera, genomföra och utvärdera fritidsverksamheten tillsammans med kollegor och elever. Du samverkar också med förskollärarna samt är ett stöd för elever i lärmiljön under lektioner raster och under måltider.

Du ska vara utbildad lärare i fritidshem/fritidspedagog eller ha högskoleutbildning som bedöms som likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

Är du trygg i ditt ledarskap och har en stark vilja att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor så har du några av de personliga kompetenser vi letar efter.

Uppdraget är en tidsbegränsad anställning på 100% (heltid) fram till 2021-12-19 med tillträde enl överenskommelse, dock senast 2021-08-09.

Ansök senast 2021-04- 30

Intervjuer sker löpande och vikariatet kan komma och tillsättas under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 6 maj 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.