Fritidspedagog - Lärare mot fritidshem

Fritidspedagog - Lärare mot fritidshem

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Grönkullaskolan blickar vi framåt och söker en fritidspedagog/lärare mot fritidshem.
Mitt i Rissne, Sundbyberg, ligger Grönkullaskolan. Vi är en F-9 skola med ca 680 elever. Vi vill vara möjligheternas skola och tror på att våra elever kan bli vad de vill. Vi växer ytterligare vilket medför att vi behöver bli fler skickliga och engagerade medarbetare på skolan. På vår skola finns bra undervisningssalar, en trevlig omgivning och en stark framtidstro. Våra elever kommer från olika skolbakgrund och vi övertygade om att de förtjänar de bästa pedagogerna. Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö tillsammans med andra skickliga lärare och medarbetare. Hos oss kan du göra skillnad!

Som utbildad fritidspedagog ansvarar du för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera verksamheten enligt gällande styrdokument. Du kommer att samarbeta i arbetslag, samverka med föräldrar och vara med och utveckla vår skola. Vi vill att du är ledande i arbetet med att utveckla Grönkullaskolans fritidshem i åldrarna F-2.

Dina arbetsuppgifter inbegriper arbete som fritidspedagog under skoltid och arbete på fritids under eftermiddagen. Som fritidspedagog kommer du att tillsammans med kollegor finnas till för och hjälpa eleverna till bästa möjliga resultat, både kunskapsmässigt och socialt.

Vi vill att du har utbildning som fritidspedagog-/lärare i fritidshemsutbildning och har ett stort hjärta för elever och deras behov. Du har ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Du är mål- och resultatinriktad då vi vill bygga skolan på ett systematiskt arbete som föder goda resultat. Du har goda ledaregenskaper, är flexibel, kan samarbeta och har en helhetssyn. Du tar ansvar för ditt uppdrag och dina arbetsuppgifter och medverkar aktivt till utveckling av verksamheten. Du är självgående och kan fatta egna beslut och har gott omdöme i hanteringen av både små och stora frågor. För att kvaliteten ska bli bästa möjliga kommer du få planeringstid utifrån dina behov och arbetsuppgifter.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 10 augusti 2020. Ansök senast den 3 juni 2020. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 22 juni 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.