Fritidspedagog/Fritidsledare

Fritidspedagog/Fritidsledare

Fritidspedagog/Fritidsledare till Grönkullaskolan

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Grönkullaskolan skapar vi lärglädje! Vi söker engagerade socialpedagoger som kan nå alla elever och skapa en stimulerande lärmiljö. Grönkullaskolan är en arbetsplats med kompetenta elever och kollegor. Vi gläds åt framgångar, löser problem och utmaningar, tillsammans.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för fritidshemmets verksamhet och utveckling tillsammans med övriga kollegor. Under skoldagen arbetar du som resurs. Att arbeta som fritidspedagog/ fritidsledare innebär att kommunicera med övrig fritidspersonal, övriga medarbetare, elever och vårdnadshavare och vara med och planera för elevernas lärande och sociala utveckling.

Tillsammans arbetar vi på skolan för att utveckla skolans lärmiljö i syfte att skapa en trygg och stimulerande verksamhet som bidrar till elevernas lärande och utveckling. Skolan ska utvecklas till att bli en ännu tryggare plats för alla elever och medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/ fritidsledare. Har du tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar i en liknande tjänst är det meriterande. Du ska ha lätt för att skapa kontakt med både vuxna och barn/ungdomar. Du har erfarenhet att arbeta inom skolan och du gillar att röra dig ute bland barnen på lektioner och raster. Stor vikt läggs givetvis vid personliga egenskaper. Det är viktigt att du är en trygg och självständig person som hela tiden bär den värdegrund som skolan står för. Du har en positiv människosyn och har en mycket god förmåga att skapa relationer till elever, vårdnadshavare och skolans personal.

Befattningen är tillsvidareanställning på heltid. Tillträde i augusti. Ansök senast den 20/5 2022.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 6 juni 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.