Förskollärare till våra förskolor i Rissne

Förskollärare till våra förskolor i Rissne

Du är förändringen. Och vill se den i organisationen. Precis som vi.

Här på förskolorna Pluto, Neptunus, Orion och Capella, erbjuder vi en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla våra barn. Våra förskolor ska lägga grunden för ett livslångt lärande och varje barn ska känna sig sedd och utmanad utifrån sina förutsättningar. Våra förskolor ligger i ljusa, rymliga lokaler, med egna gårdar, nära skog och grönområde. Bra kommunikationer. Vi håller just nu på att bygga upp våra pedagogiska lärmiljöer så att de ska inspirera, stimulerande och locka barnen till lek, utforskande och lärande. Vi söker dig/er som vill vara med och utveckla våra förskolor! På enheten finns pedagogista kompetens. Vi erbjuder mentorskap för den som så önskar.

Vi har stor mångfald på våra förskolor och ser olikheter som en tillgång. Nu söker vi dig/er som är intresserad av dessa frågor och som vill göra skillnad!

Som förskollärare ansvarar du för att planera, driva, utveckla och utvärdera det pedagogiska arbetet i förskolan utifrån läroplaners intensioner och de prioriterade områdena i Sundbybergs Stad. Du arbetar med pedagogisk dokumentation och andra verktyg för att säkerställa kvalitet på förskolan. Som förskollärare är du pedagogisk ledare och ska tillsammans med dina arbetskamrater, driva och utveckla arbetet. Vi har gemensam reflektion och pedagogisk utvecklingstid.

Dina arbetsuppgifter innebär att du har det kompetenta barnet i fokus, är reflekterande, och arbetar med pedagogisk dokumentation. Hos oss blir du en del av en utvecklande och lärande organisation. Sundbybergs stad erbjuder en pedagogutbildning från Reggio Emilia institutet, till alla förskollärare i staden. Vi har även Kvasar-Maker-space center i staden, ett center för kompetensutveckling inom digitalitet tillgänglig för alla förskolor i Sundbyberg.

Vi vill att du är utbildad förskollärare och att du vill inspirera och utmana barnen i deras lärande. Personliga egenskaper som god initiativförmåga, flexibilitet, engagemang, nyfikenhet och ansvarstagande är värdefulla. Är du dessutom strukturerad, kreativ och har du erfarenhet av att arbeta med hundraspråkigheten är det en merit. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Befattningen är en tillsvidare anställning på heltid. Tillträde 1 januari, 2020 eller enligt överenskommelse. Ansök senast 29 november. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.