Förskollärare till förskolan Forskaren

Förskollärare till förskolan Forskaren

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på förskolan Forskaren får du arbeta i moderna, nya och fantastiskt fina lokaler. Här finns bland annat en stor vacker ateljé, en ljus inbjudande matsal och inomhustorg där barn och pedagoger från olika grupper kan mötas. Förskolan invigdes hösten 2018 och består av åtta avdelningar där pedagogerna är fördelade på fyra arbetslag. Drygt 50 procent av pedagogerna är förskollärare, många med betydande erfarenhet i yrket. Förskolan ligger i Stora Ursvik och har en stor gård indelad i mindre enheter.

Som förskollärare ingår du i ett arbetslag med fem till sex pedagoger, där du tillsammans med två andra förskollärare har huvudansvaret för undervisningen. Du planerar, genomför, observerar, dokumenterar, reflekterar, utvärderar och vidareutvecklar arbetet i förskolan.

Dina arbetsuppgifter är också att tillsammans med de andra förskollärarna ingå och aktivt delta i förskolans utvecklingsgrupp. Gruppen arbetar både med utvecklingsfrågor och samordning.

Vi vill att du är utbildad förskollärare, gärna med erfarenhet av att arbeta projektinriktat. Att du har lätt att samarbeta och trivs att arbeta på en större arbetsplats med många kollegor. Vi ser gärna att du, precis som vi, ser till det positiva och finner lätt lösningar i olika situationer. Du är noga med att ta ansvar för det du åtar dig och ser både till helheten och till individen. Samt att det är viktigt för dig att förskolan har en verksamhet där pedagogerna finns nära barnen på deras nivå.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde augusti 2019. Sista ansökningsdag 6 maj, 2019. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (22 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.