Förskollärare till Ursvikskolan

Förskollärare till Ursvikskolan

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Ursvikskolan får du möjlighet att arbeta i en helt ny- och tillbyggd skola med naturen på andra sidan vägen. Vi är en växande skola som vill jobba med hållbar utveckling och ett lärande som tar tillvara elvernas tidigare kunskaper och erfarenheter. Till hösten behöver vi ytterligare en förskollärare till en av våra tre förskoleklasser.

Som lärare i förskoleklass kommer du att ansvara för våra elevers lärande och utveckling utifrån gällande styrdokument tillsammans med en erfaren förskollärare. Du får också samarbeta med kollegorna i arbetslaget och vara med och utveckla Ursvikskolan. Naturligtvis samverkar du också med elevernas föräldrar. Som lärare hos oss blir ditt uppdrag att tillsammans med dina kollegor leda eleverna vidare i sitt lärande.

Dina arbetsuppgifter är att arbeta i förskoleklass under förmiddagarna och på fritidshemmet under de flesta eftermiddagarna, då tillsammans med din kollega och medarbetarna på fritidshemmet. En del av eftermiddagarna är också din planeringstid för förskoleklassens verksamhet. I arbetet ingår att du planerar, genomför och följer upp undervisningen och verksamheten under elevens hela dag både enskilt och tillsammans med dina kollegor. Detta så att eleverna når så långt som möjligt i sin utveckling inom alla områden kunskapsmässigt, socialt, emotionellt och motoriskt.

Vi vill att du har lärarexamen med inriktning mot förskoleklass alternativt förskollärarexamen. Om du har lärarexamen ser vi gärna att du är behörig i svenska och matematik, men även gärna något mer ämne. Du har förmågan att vara en tydlig ledare, har ett professionellt förhållningssätt och gillar att samarbeta i arbetslag. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde från höstterminen 2019, med start den 12 augusti. Sista ansökningsdag den 10 maj, 2019.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via e-post och vi tackar nej till dig som säljer rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (22 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.