Förskollärare till Milot

Förskollärare till Milot

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Milots förskola söker vi en positiv, glada och engagerad förskollärare som vill ha nya utmaningar. Är du personen som vill utmanas i din yrkesroll, vill vara med och vidareutveckla vår verksamhet. Då är du rätt person för Milot!

Som förskollärare kommer du kommer du tillsammans med arbetslaget arbeta kontinuerligt med uppföljning, utvärdering och utveckling för att skapa kvalitet på Milots förskola. Du kommer vara delaktig i vårt arbete med den pedagogiska miljön som är i ständig förändring och av stor betydelse för barnens lärande där fantasi, kreativitet och mångfald är viktiga byggstenar. Milot deltar i Övningsförskoleprojektet tillsammans med Stockholms Universitetet, vilket innebär att enheten tar emot många studenter som gör sin VFU hos oss. Utifrån vårt nära samarbete med Stockholms Universitet förväntar vi oss att du kommer vara VFU-handledare framöver.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat arbete med pedagogisk dokumentation med IKT, som verktyg för att synliggöra barnens lärande, som del i vårt systematiska kvalitetsarbete. Du kommer tillsammans med arbetslaget driva verksamheten framåt utifrån barnens intressen, tankar och funderingar, som en medforskande pedagog. Din kompetens är viktig då vi utvecklar vår verksamhet.

Vi vill att du är utbildad förskollärare, vill utveckla dig själv, verksamheten och barnen till en förskola som står för kvalitet. Det är viktigt att du har en personlig mognad, lätt att samarbeta och ser olikheter som en tillgång. Detta kräver att du är lyhörd samt har förmågan att motivera dina kollegor. Du brinner för att arbeta utifrån barnens intressen, skapar utmaningar i lärandet och synliggör barnens lärprocesser.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 2020-01-07. Ansök senast den 2019-10-31. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 11 nov 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.