Förskollärare till Milot och Granatäpplets förskolor

Förskollärare till Milot och Granatäpplets förskolor

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Milot och Granatäpplets förskolor söker vi sex positiva, glada och engagerade förskollärare som vill ha nya utmaningar. Är du personen som vill utmanas i din yrkesroll, vill vara med och vidareutveckla vår verksamhet. Då är du rätt person för Milot och Granatäpplet!

Som förskollärare kommer du tillsammans med arbetslaget arbeta kontinuerligt med uppföljning, utvärdering och utveckling för att skapa kvalitet på enhetens förskolor. Du kommer vara delaktig i vårt arbete med den pedagogiska miljön som är i ständig förändring och av stor betydelse barnens lärande där fantasi, kreativitet och mångfald är viktiga byggstenar. Milot och Granatäpplets förskolor deltar i Övningsförskoleprojektet tillsmmans med Stockholms Universitet, vilket innebär att enheten tar emot många studenter som gör sin VFU hos oss. Utifrån vårt nära samarbete med Stockholms Universitet förväntar vi oss att du kommer att vara VFU-handledare framöver.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat arbete med pedagogisk dokumentation med IKT som verktyg för att synligggöra barnens lärande, som en del i vårt systematiska kvalitetsarbete. Du kommer tillsammans med arbetslaget driva verksamheten framåt utifrån barnens intressen, tankar och funderingar, som en medforskande pedagog. Din kompetens är viktig då vi utvecklar vår verksamhet.

Vi vill att du att du är utbildad förskollärare, vill utveckla dig själv, verksamheten och barnen till en förskola som står för kvalitet. Det är viktigt att du har en personlig mognad, lätt att samarbeta och ser olikheter som en tillgång. Detta kräver att du är lyhörd samt har förmågan att motivera dina kollegor. Du brinner för att arbeta utifrån barnens intressen, skapar utmaningar i lärandet och synligggör barnens lärprocesser.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde augusti 2019 eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 30 april 2019 . Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 30 maj 2019 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.