Förskollärare till Lilla Ursviks förskola

Förskollärare till Lilla Ursviks förskola

Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi.

Här på Lilla Ursviks förskola arbetar vi projektinriktat. Vi följer barnens intressen via gemensamma reflektioner, barn till barn, barn till pedagog och pedagogerna emellan. Det är så vårt arbete utvecklas. Miljön inomhus är föränderlig och ska både väcka nyfikenhet samt möjliggöra självständiga val, vi är därför noga med att erbjuda ett rikt och varierat material. Lilla Ursviks förskola ligger i direkt närhet både till grönområden och allmänna kommunikationer. Förskolan har även en stor egen gård.

Som förskollärare kommer du att ingå i ett arbetslag bestående av sex pedagoger, tre förskollärare och tre barnskötare. Du har tillsammans med de andra förskollärarna huvudansvaret för undervisningen i förskolan.

Dina arbetsuppgifter innebär att planera, genomföra, observera, dokumentera, reflektera, utvärdera och vidareutveckla i samarbete med arbetslaget.

Vi vill att du är utbildad förskollärare och har intresse såväl som erfarenhet av ett projektinriktat arbetssätt. För dig är det viktigt att alltid vara en närvarande pedagog på barnens nivå. Du tror på att pedagogisk dokumentation är ett viktigt verktyg för att utveckla verksamheten, samt har god samarbetsförmåga och ser möjligheter istället för hinder. Du tar ansvar både för helheten och individen.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde i augusti 2019. Sista ansökningsdag måndag 6 maj, 2019. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 6 maj 2019 (12 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.