Förskollärare till Kullen och Klippans förskolor

Förskollärare till Kullen och Klippans förskolor

Förskollärare med dokumenterad erfarenhet av Reggio Emilia inspirerat arbetssätt

På Klippan och Kullen arbetar vi utifrån en stark värdegrund där vi ger barnen likvärdiga förutsättningar till ett lustfyllt lärande. Vi har ett projekterande arbetssätt som utgår från barnens intressen och behov. Våra lärmiljöer är i ständig utveckling för att möta barnens behov av utmanande och kreativa rum, både ute och inne.

Klippan och Kullen ligger i Lilla Alby, centralt i Sundbyberg. Båda förskolorna har stora gårdar med spännande lekmiljöer och ljusa, fräscha lokaler.

I arbetet med digital kompetens har förskolorna i Sundbyberg byggt upp en verkstad, Kvasar Makerspace. Det är en mötesplats och idébank som ger möjlighet för pedagoger och barn att utforska och pröva material och delta i workshops. Kvasar ger stöd i arbetet med att tvärdisciplinärt jobba med tex digitalitet, estetik, teknik och konstruktion. Sundbybergs stad satsar också på kompetensutveckling i form av pedagogutbildning för alla förskollärare, i samarbete med Reggio Emilia institutet.

Som förskollärare leder, driver och utvecklar du verksamheten på avdelningen och på förskolan. Du kommer att samarbeta med övriga förskollärare och tillsammans med dem ingå i en pedagogisk utvecklingsgrupp som träffas varje vecka vecka.

Dina arbetsuppgifter är att planera, genomföra, följa upp och utvärdera det pedagogiska arbetet tillsammans med arbetslaget. Som förskollärare driver du det pedagogiska utvecklingsarbetet framåt och är med och påverkar utvecklings-och förändringsprocesserna.

Vi vill att du är utbildad och legitimerad förskollärare och är väl förtrogen med förskolans styrdokument och uppdrag. Du är en medforskande pedagog med det kompetenta barnet i fokus. Du känner stor lust att följa barns lärande och brinner för att arbeta med kreativa uttrycksformer och barns hundraspråklighet. Du tar ansvar för ditt uppdrag och medverkar aktivt till utveckling av verksamheten. Digital kompetens och intresse av att arbeta med digitala verktyg är en förutsättning.

Vi söker 1-2 tjänster förutsatt att erforderliga beslut fattas. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 12 maj 2021. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller post. Ansökningar behandlas fortlöpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 12 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.