Förskollärare till Förskolan Pjäsbacken

Förskollärare till Förskolan Pjäsbacken

Vi söker förskollärare utöver det vanliga till Förskolan Pjäsbacken!

Här på förskolan Pjäsbacken erbjuder vi en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla våra barn. Vår förskola ska lägga grunden för ett livslångt lärande och varje barn ska känna sig sedd och utmanad utifrån sina förutsättningar. Förskolan ligger i ljusa, rymliga och nyligen renoverade lokaler, med egna gårdar, nära skog och grönområde. Bra kommunikationer. Vi bygger just nu våra pedagogiska lärmiljöer så att de ska inspirera, stimulera och locka barnen till lek, utforskande och lärande. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår förskola tillsammans med oss!

På enheten finns pedagogista och ateljerista kompetens, samt regelbunden handledning i reflektionsarbetet.

Vi erbjuder mentorskap för den som önskar.

Vi har stor mångfald i vår enhet och vi ser olikheter som en tillgång. Nu söker vi dig som är intresserad av dessa frågor och som vill göra skillnad!

Som förskollärare ansvarar du för att planera, driva, utveckla och utvärdera det pedagogiska arbetet i förskolan utifrån läroplaners intensioner och de prioriterade områdena i Sundbybergs stad. Du arbetar med pedagogisk dokumentation och andra verktyg för att säkerställa kvalitet på förskolan. Som förskollärare är du pedagogisk ledare och ska tillsammans med dina arbetskamrater, driva och utveckla arbetet. Vi har gemensam reflektion och pedagogisk utvecklingstid.

Dina arbetsuppgifter innebär att du har det kompetenta barnet i fokus, är reflekterande och arbetar med pedagogisk dokumentation. Hos oss blir du en del av en utvecklande och lärande organisation. Sundbybergs stad erbjuder en pedagogutbildning från Reggio Emilia institutet till alla förskollärare i staden. Vi har även Kvasar, ett Maker-spacecenter i staden, ett center för kompetensutveckling inom digitalitet, tillgänglig för alla förskolor i Sundbyberg. Vi har ett nära samarbete med Barnhälsoteamet i staden.

Vi vill att du är utbildad förskollärare och att du vill inspirera och utmana barnen i deras lärande. Personliga egenskaper som god initiativförmåga, flexibilitet, engagemang, nyfikenhet och ansvarstagande är värdefulla. Är du dessutom strukturerad, kreativ och har erfarenhet av att arbeta med hundraspråkigheten, är det en merit. Självklart kan du uttrycka dig bra i svenska språket i tal och skrift.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 30 september 2021. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.