Förskollärare/arbetslagsledare till fritidshem grundsärskola

Förskollärare/arbetslagsledare till fritidshem grundsärskola

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Risöskolan är en grundsärskola åk F-9. Våra elever läser enligt grundsärskolans ämnen och /eller träningsskolans ämnesområden. Vi har fritidshem och KTT till våra elever. Vi är en positiv och engagerad personalgrupp som har fokus på eleven både som individ och grupp. Vi tänker nytt och nu söker vi dig som vill växa och göra skillnad tillsammans med oss!

Vi har små fritidshemsavdelningar där vi vill förstärka det pedagogiska arbetet samt ledarskapet genom att ha ett antal förskollärare med inriktning fritidshem.

Som förskollärare/arbetslagsledare med inriktning fritidshem arbetar du både i klass och på fritidshem.

Dina arbetsuppgifter innebär att du under skoltid deltar i planering och genomförande av undervisning under klasslärarens pedagogiska ansvar. Under fritidstid arbetar du på fritidshem och är arbetslagsledare för fritidshem. Du ansvarar för utveckling, planering, genomförande och uppföljning av undervisningen på fritidshem. Du handleder dina medarbetare på fritidshem.

Vi vill att du är legitimerad förskollärare och har några års yrkeslivserfarenhet som förskollärare. Du har erfarenhet av arbetslagsledning samt kunskap och erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd. Vi vill att du har en flexibelt, strukturerat och lugnt arbetssätt som främjar elevens lärande. Du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och i skrift.

Du är trygg i din yrkesroll och tydlig i din kommunikation.

Vi erbjuder dig en semestertjänst på heltid. Du har fem timmar i veckan för möten och planering, handledning i arbetslaget en gång i månaden under skolåret. Du får hörselskydd och arbetskläder för uteverksamhet under vintern, samt ett bra team att arbeta tillsammans med.

Befattningen är en semestertjänst heltid tills vidare, med provanställning. Tillträde 9 januari 2023 eller enligt överenskommelse.

Ansök senast 2 december 2022. Bifoga legitimation tillsammans med cv i din ansökan. Besvara urvalsfrågorna i ansökan, du behöver inte bifoga personligt brev. Intervjuer sker kontinuerligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 2 dec 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.