Förskolärare i förskoleklassen

Förskolärare i förskoleklassen

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Grönkullaskolan blickar vi framåt och söker inför höstterminen 2020 en förskollärare till förskoleklass.

Mitt i Rissne, Sundbyberg, ligger Grönkullaskolan. Vi är en F-9 skola med ca 680 elever. Vi vill vara möjligheternas skola och tror på att våra elever kan bli vad de vill. Vi växer ytterligare vilket medför att vi behöver bli fler skickliga och engagerade medarbetare på skolan. På vår skola finns bra undervisningssalar, en trevlig omgivning och en stark framtidstro. Våra elever kommer från olika skolbakgrund och vi övertygade om att de förtjänar de bästa pedagogerna. Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö tillsammans med andra skickliga lärare och medarbetare. Hos oss kan du göra skillnad!

Som förskollärare ansvarar du för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera verksamheten enligt gällande styrdokument. Du kommer att samarbeta i arbetslag, samverka med föräldrar och vara med och utveckla vår skola. Vi vill att du är ledande i arbetet med att utveckla Grönkullaskolans förskoleklass.

Dina arbetsuppgifter inbegriper att vara förskollärare i förskoleklass under skoltid och arbeta på fritids under eftermiddagen. Som förskollärare kommer du att tillsammans med kollegor och fritidspersonal planera undervisningen för förskoleklass samt för F-2 fritids.

Vi vill att du har förskollärarlegitimation, kan vara kombinerat med lärarlegitimation med annan behörighet. Vi söker dig som har ett stort hjärta för elever och deras behov. Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Vi vill att du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper, är flexibel, har god samarbetsförmåga och en helhetssyn. Du tar ansvar för ditt uppdrag och dina arbetsuppgifter och medverkar aktivt till utveckling av verksamheten. Du är självgående och kan fatta egna beslut och har gott omdöme i hanteringen av både små och stora frågor.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 10 augusti 2020. Ansök senast den 12 juni 2020. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!
Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 22 juni 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.