Extra Arbetare till Ledsagar- och avlösarservice i Sundbyberg

Extra Arbetare till Ledsagar- och avlösarservice i Sundbyberg

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi.

Här på Ledsagar- och avlösarservice i Sundbybergs stad utförs biståndsbeviljade insatser med ambition att bryta den isolering som kan bli följden av nedsatt funktionsförmåga. Genom ledsagning öka den enskildes möjligheter till gemenskap och delaktighet i samhällslivet. Som avlösare avlastar du närstående och tar hand om den enskilde som kan vara barn eller vuxen.

Vi ansvarar för att alla våra kunder får sina biståndsbedömda insatser utförda enligt deras önskemål och behov. Vårt motto: "Mänskliga möten - Vi bryr oss" ska genomsyra verksamheten och alla möten ska präglas av värme, lyhördhet, respekt och engagemang.

Som ledsagare- och avlösare är ditt uppdrag att hjälpa till vid alla förekommande händelser i vardagen och vård och omsorgsinsatser. Personer som är beviljade hemtjänst i assistentliknande form ingår sedvanliga hemtjänstinsatser.

Dina arbetsuppgifter är att du tillsammans med kund skapar en optimal vardag och jobbar utifrån behov och önskemål. Det är ett aktivt arbete, där din glädje för att ledsaga- och eller avlösa går hand i hand med ditt engagemang för kunden.

Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med barn och vuxna och har utbildning via omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetet kräver lyhördhet och stort engagemang från din sida. Du ska kunna arbeta självständigt men också trivas med att samarbeta med andra. Vi sätter stort värde vid personlig lämplighet. Vid anställning ska du enligt lag uppvisa utdrag ur belastningsregistret som du själv beställer från polisen.

Befattningen är en timanställning med varierande tjänstgöringsgrad. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 17 april 2022.

Folkhälsomyndigheten anser att vaccination av vård- och omsorgspersonal är en viktig faktor för patientsäkerheten och att ovaccinerad personal inte bör delta i nära vård och omsorg för personer över 70 år och riskgrupper. I Sundbybergs stad delar vi Folkhälsomyndighetens uppfattning och ser patientsäkerheten som vårt viktigaste uppdrag. Därför är det ett krav att all nyanställd personal skall vara fullvaccinerad mot covid-19.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post, men du är varmt välkommen att höra av dig till kontaktpersonerna nedan om du har frågor.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Extrajobb
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 20 juni 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.