Enhetschef till beroende och socialpsykiatri

Enhetschef till beroende och socialpsykiatri

Du är förändringen. Och vill se den i organisationen. Precis som vi.

Här på sektorn för välfärd och omsorg arbetar vi ständigt med att utveckla och förbättra det stöd som vi ger till våra brukare. Inom enheten beroende och socialpsykiatri har vi utifrån brukarnas behov utvecklat våra insatser, både när det gäller öppenvård och boende, och vi fortsätter med det arbetet.

Enheten för beroende och socialpsykiatri består av en erfaren gruppledare, en nyinrättad placeringssekreterartjänst och 14 socialsekreterare som arbetar i två team, beroendeteamet och socialpsykiatriteamet. Vi har flera insatser i egen regi som vänder sig till enhetens målgrupper och vi lägger stor vikt vid att ha ett nära och gott samarbete med våra kollegor i utförarverksamheterna.

Dina arbetsuppgifter är att leda enheten. Du har ansvar för personal, budget och arbetsmiljö. Utvecklingen driver du tillsammans med medarbetare. Du tar till vara på deras kompetens och involverar dem i det ständiga förbättringsarbetet. Inom sektorn fokuserar vi på att samordna oss runt brukarna för att insatserna ska bli så optimala som möjligt. Som enhetschef är du en del i avdelningens ledningsgrupp som består av nio enhetschefer, två utvecklingsledare och avdelningschef.

Vi vill att du har socionomexamen, gedigen erfarenhet av myndighetsutövning och goda kunskaper både inom beroende och socialpsykiatri. Du är en erfaren chef och trygg i din ledarroll. Du är ansvarstagande, strukturerad och har ett professionellt bemötande. Du har förmågan att genom delaktighet skapa förutsättningar för utveckling och lärande. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och är mål- och resultatorienterad. Samverkan med övriga enheter och med andra aktörer är en naturlig del i uppdraget.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Ansök senast den 25 maj 2022.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 25 maj 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.