Enhetschef socialpsykiatri

Enhetschef socialpsykiatri

Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi.

Här på enheten för socialpsykiatri ger vi stöd till personer med psykiska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar utifrån biståndsbeslut och den enskildes behov och förutsättningar. Vårt mål är att ha en organisation som arbetar professionellt och med ett stort brukarfokus.

Som enhetschef kommer du att ansvara för två stödboenden och för boendestödet i brukarnas egna hem tillsammans med ca 30 medarbetare. Även ansvaret för kontaktpersoner enligt SoL finns inom enheten

Dina arbetsuppgifter innebär personal-, budget och verksamhetsansvar samt ansvar för utvecklings-, kvalitets- och uppföljningsarbete för enheten. Du är direkt underställd avdelningschefen och du ingår i avdelningens ledningsgrupp. Du har ett nära och givande samarbete med dina chefskollegor och våra utvecklingsledare.

Vi vill att du har socionomutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig samt ledarskapsutbildning. Du har flerårig chefserfarenhet med budget, verksamhet och personalansvar. God kunskap och flerårig erfarenhet av verksamhetsområdet, målgrupperna och aktuell lagstiftning krävs. Erfarenhet av ledarskap i en politikerstyrd organisation samt erfarenhet av utvecklingsarbete. Nytänkande och kreativ med ett systemiskt förhållningssätt som ser möjligheter och har ett helhetsperspektiv. Tydlig, resultatorienterad, goda ledaregenskaper och en personlig lämplighet. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt med förmåga att skapa delaktighet och engagemang hos medarbetarna och som har fokus på brukarnas involvering och delaktighet.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 2020-08-23. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 23 aug 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.