Enhetschef daglig verksamhet och sysselsättning

Enhetschef daglig verksamhet och sysselsättning

Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi.

Här på daglig verksamhet erbjuder vi personer med intellektuella, neuropsykiatriska eller psykiska funktionsnedsättningar meningsfulla, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter och sysselsättning utifrån deltagarnas behov och intresse samt ger stöd och vägledning till arbete och studier.

Som enhetschef kommer du att ansvara för sju enheter med olika inriktningar inom service, hantverk, upplevelse samt arbetsinriktad verksamhet. I verksamheten finns också en öppen träffverksamhet som vänder sig till personer med psykiska funktionsnedsättningar. Med ditt engagemang och din erfarenhet kommer du att tydliggöra målen och driva utvecklingsarbete tillsammans med drygt 30 medarbetare. I verksamheten finns också 5 gruppledare.

Dina arbetsuppgifter innebär verksamhets-, personal-, budget-, arbetsmiljöansvar samt ansvar för utvecklings-, kvalitets-, och uppföljningsansvar. Du är direkt underställd avdelningschefen och ingår tillsammans med övriga chefer inom LSS verksamhet och socialpsykiatri i avdelningens ledningsgrupp och med vilka du har ett nära samarbete med. Avdelningen har också en tjänst som arbetar med verksamhetsutveckling samt ett resursteam bestående av sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut.

Vi vill att du har socionomutbildning eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Du har flerårig chefserfarenhet med budget, verksamhet- och personalansvar. God kunskap och flerårig erfarenhet av verksamhetsområdet, målgruppen och aktuell lagstiftning krävs. Du har erfarenhet av ledarskap i en politikerstyrd organisation och av utvecklingsarbete, det är meriterande om du även har gått ledarskapsutbildningar.

Du har en personlig mognad och känner dig trygg i att leda andra. Du har ett genuint intresse för människor och verksamheten, uppskattar att samarbeta och samverka med andra på ett professionellt sätt. Ditt arbetssätt är strukturerat och organiserat och du har god förmåga att prioritera och planera. Vi ser också att du har ett pedagogisk förhållningssätt med förmåga att skapa delaktighet och engegemang hos medarbetare som har fokus på brukarnas involvering och delaktighet. Du är kommunikativ genom tydlighet och lyhördhet och drivande i utvecklingsarbete.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 2019-04-10. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 10 apr (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.