Elevassistent träningsskoleklass till grundsärskola

Elevassistent träningsskoleklass till grundsärskola

Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi.

Risöskolan är en grundsärskola F-9. Våra elever läser enligt grundsärskolans ämnen och/eller träningsskolans ämnesområden. Vi som arbetar är en positiv och engagerad personalgrupp som har fokus på eleven både som individ och grupp. Vi söker dig som tillsammans med oss vill göra skillnad!

Som elevassistent kommer du att arbeta både i skolan och på fritidshemmet. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med träningsskoleelever. Elever som använder bildstöd och tecken som stöd i kommunikation med dig. Du behöver tycka om att bemöta elever på tidig utvecklingsnivå. Du behöver kunna uppmuntra önskat beteende och ignorera ett oönskat beteende. Du är orädd, eftersom våra elever kan ha ett fysiskt beteende.

Du har förmågan att förstå och använda i praktik det som diskuterades vid handledning och möten dvs du har en god kunskap i svenska språket.

Dina arbetsuppgifter innebär att du under lärarens pedagogiska ansvar deltar i planeringen och genomförande av undervisningen under skoltiden. Tillsammans med fritidspersonal kommer du att planera, utveckla, genomföra och ansvara för fritidshemsverksamhet.

Vi vill att du är en utbildad barnskötare/undersköterska eller har likvärdig utbildning. Du har kunskaper/erfarenhet av arbete i grundsärskolan eller med barn i behov av särskilt stöd. Du vill satsa och växa med yrket som elevassistent. Du är bra på samarbeta och att arbeta självständigt. Du är lugn, flexibel och har ett positivt och engagerat förhållningssätt. Du behärskar svenska språket i både tal-och skrift. Du kan arbeta till 18.00 onsdagar samt varierande tider mellan 7.00-17.30 övriga dagar. Vi lägger en stor vikt vid personliga egenskaper som matchar arbetslaget.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid, hörselskydd, arbetskläder för uteverksamhet under vintern, handledning i arbetslaget samt ett härligt team att arbeta tillsammans med.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 27 oktober, 2019. Intervjuer kommer att hållas kontinuerligt och mellan kl 8.15-16.00. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.