Ekonomibiträde till bemanningspool

Ekonomibiträde till bemanningspool

Här inom måltidsservice växer vi och behöver utöka teamet med medarbetare som brinner för matlagning och service. Måltidsservice har det övergripande ansvaret för att planera, laga, transportera och servera mat till kommunens förskolor, skolor och äldreboenden. Vår verksamhet omfattar 37 enheter med både tillagningskök och mottagningskök med egen personal. Vi är 32 kockar och 35 ekonomibiträden. Varje dag serverar vi cirka 6000 portioner mat.

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten, det gör arbetet extra roligt.

Som ekonomibiträde hos oss ska du arbeta i vår bemanningspool. Det innebär att du ska vara flexibel för att arbeta i något av våra kök. Vår bemanningsassistent kontaktar dig dagen innan för att du ska veta i vilket kök du ska arbeta i nästkommande dag. Du kan vid behov behöva att arbeta helg och storhelg.

Genom att arbeta som ekonomibiträde inom bemanningspoolen har du en unik möjlighet att skaffa dig en bred erfarenhet inom yrket. Du arbetar vid olika förskolor, grundskolor eller i vårt kök till äldreomsorgen för att täcka upp under ordinarie personals frånvaro. Du kommer att ha ett intressant, roligt och omväxlande arbete där du får möjlighet att arbeta tillsammans med erfarna kockar/kokerskor och ekonomibiträden. Du kommer att kontunerligt få utbildning inom storhushåll som till exempel baskunskaper i livsmedelshantering, egenkontroll med flera.

Vi vill att du är utbildad inom storhushåll/kök och har erfarenhet från liknande verksamheter och det är meriterande om du har arbetat inom skola, förskola och äldreboenden tidigare. Du ska kunna arbeta självständigt ute i matsalen, i disken eller med att förbereda dagens salladsbuffé. Det kan också hända att du får vara i varmköket under assistans av kocken. Vi vill att du har arbetat med kostdataprogrammet Mashie då vi använder kostdataprogrammet i vår produktion. Vi vill att du kan tala, skriva och läsa svenska obehindrat.

Befattningarna är tillsvidareanställningar med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 23 februari, 2020. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer rekryteringstjänster och annonser.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.