Ekonomibiträde till äldreomsorg

Ekonomibiträde till äldreomsorg

Här inom måltidsservice växer vi och behöver utöka teamet med medarbetare som brinner för matlagning och service. Måltidsservice har det övergripande ansvaret för att planera, laga, transportera och servera mat till kommunens förskolor, skolor och äldreboenden. Vår verksamhet omfattar 37 enheter med både tillagningskök och mottagningskök med egen personal. Vi är 32 kockar och 35 ekonomibiträden. Varje dag serverar vi cirka 6000 portioner mat.

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten, det gör arbetet extra roligt.

Som ekonomibiträde hos oss ska du arbeta i vårt kök som tillagar måltider till äldreomsorgen och till hemtjänsten. Dagliga arbetsrutiner kan vara kocken behjälplig i matlagning, uppackning av varor, packning av mat till våra kunder, diska, städning med mera. Du får ett stimulerande arbete med många härliga arbetskollegor. Utbildningar inom storhushåll sker kontinuerligt vilket bidrar till utveckling för dig som person.

Vi vill att du är utbildad inom storhushåll/kök eller har erfarenhet från liknande verksamheter och det är meriterande om du har arbetat med mat till äldreomsorg tidigare. Du ska kunna arbeta självständigt och vara en lagspelare. Du ska kunna ta egna initiativ. Du ska också förstå och utföra instruktioner från arbetsledare.
Du ska ha erfarenhet och kunna arbeta i kostdataprogrammet Mashie. Vi vill att du kan tala, skriva och läsa svenska obehindrat.

Befattningen är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse. Ansök senast den 23 februari, 2020. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer rekryteringstjänster och annonser.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.