Driftpersonal Idrottsenheten

Driftpersonal Idrottsenheten

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.
Idrottsenheten i Sundbybergs stad söker dig som vill vara med och utveckla stadens idrottsanläggningar.

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Som medarbetare på idrottsenheten planerar, genomför och utvärderar du verksamheten tillsammans med arbetsledare och kollegor.

Inom enheten finns bland annat fotbollsplaner, basebollarena, sporthallar, is- och curlinghall, motionsområde med löp-, skid- och cykelspår samt simhall.

Arbetsuppgifter Skötsel, tillsyn och underhållsarbete av idrottsplatser, sporthallar, motionsområde och maskinpark. Arbetet är serviceinriktat med tekniska och praktiska inslag. Problemlösning är en viktig del i arbetet och vissa moment i arbetet kan vara fysiskt krävande.

Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av att arbete med idrottsanläggningar. Kunna köra ismaskin samt innehav av B körkort är ett krav. Meriterande är utbildningar inom konst- samt naturgräs samt erfarenhet inom snickeri eller mekaniska kunskaper. Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och tycker om att möta människor. Vi har en hög besöksfrekvens där du ställs inför dagliga utmaningar som kräver serviceanda och tålamod. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt grundläggande datorkunskap

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid, schemalagd även kvällar och helger. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 21 oktober. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 21 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.