Diskare till måltidsservice Sundbybergs stad

Du gillar struktur. Och är full av idéer. Precis som vi

Här inom måltidsservice växer vi just nu och behöver utöka gänget med extrapersonal som brinner för matlagning och service. Måltidsservice har det övergripande ansvaret för att planera, laga, transportera och servera mat till kommunens förskolor, grundskolor och ett äldreboende i staden. Vår verksamhet omfattar 39 enheter med både tillagningskök och mottagningskök med egen personal. Vi är 32 kockar och 35 ekonomibiträden. Varje dag serverar vi cirka 5 000 portioner mat.

Som extrapersonal hos oss ska du ibland med kort varsel kunna hoppa in och bemanna olika kök där ordinarie personal är sjuk, föräldraledig eller på semester.

Vi vill att du ska ha viss storhushållsvana och kunna arbeta självständigt i disken med allt vad det innebär.

Bemanningen är extra vid behov. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Ansök senast 16 september 2018. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 16 sept (28 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.